Drive-in shows 

Een Drive-in show is een totaal plaatje. Het kruispunt waar al onze specialiteiten samen komen. Bij een Drive-in show komen wij bij u op locatie met de door u vooraf gekozen Licht show, Geluids instalatie en DJ. 
Er zijn bij ons drie basis shows die naar eigen smaak kunnen worden aangepast. Zo heeft u altijd een unieke show op u (bedrijfs)feest, event of bruiloft. Bij een Drive-in show gaan we er van uit dat een feest maxiaal vier uur duurt, andere tijden zijn uiteraad mogelijk in overleg.

Show M

Show M is een van onze basis Drive-in shows met een simple maar toch sfeer volle licht show en een geluids instalatie van profesionele kwaliteit. Zeer geschikt voor tuin feesten en op loctie's waar niet veel ruimte is.
 
Deze show kan met DJ geboekt worden vanaf €484,- inc.BTW.

Show L

Show L is de meest gekozen optie. Deze show heeft meer body dan show M. Dit meede door dat de licht show ten opzichte van show M een stuk uitgebreider is met vier beweegende spots hier door krijg je een hele dynamische show. Ook bij deze show is weer een profesionele geluids set in berekend.
 
Deze show kan met DJ geboekt worden vanaf €675,- inc.BTW.
 

Show XL

Show XL is de complete beleving. Deze show is geschikt voor de grotere locatie's waar wij aan elke normale locatie een festival gevoel geven. Doormiddel van de op elke hoogte te maken totempalen waar wij verlichting in en op plaasten kunnen we deze show zo groot en spectaculair maken als u wilt. Ook hierbij bieden wij een geluids instaltie op maat die past bij u locatie.
 
Deze show kan met DJ en Technicus geboekt worden vanaf €1100,- inc.BTW. 

 

 

andere opties

De show's zoals hier boven aangeven zijn enkel voorbeelden, wij kunnen elke show aanpassen zo als u wilt of zoals de loctie toelaat. We hebben hier onder nog wat foto's geplaatst ter inspitatie. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.